Wie schrijft hier?

Mijn vader zei altijd dat hij nooit een topartiest kon zijn. Ik was altijd al de top klimmer in ons huishouden, maar mijn vader had altijd een probleem met sterk en snel op mijn rug. Ik voelde me altijd zwak op mijn voeten toen ik alleen zo snel kon gaan.

Het is iets wat mijn moeder me altijd zei om nooit te veranderen. Dus ik ben al een trekker sinds de leeftijd van zeven. Ik heb geprobeerd veel trekkers in verschillende gewichtsklassen, maar altijd voelde het was iets wat ik nooit zou kunnen zijn. Mijn voeten zouden zo langzaam gaan dat ik mijn benen niet echt kon gebruiken. Op de middelbare school ben ik begonnen met trainen in de pull, maar ik voelde me nooit goed. Ik was gewoon een gemiddelde loper, maar ik dacht dat ik beter kon zijn. Het volgende jaar begon ik puller te doen en ik vond het geweldig. Het was het juiste ding om te doen voor mijn toekomst en ik ben blij dat ik deze reis begonnen. Na de middelbare school deed ik de Nationale CrossFit Games (NCG) in 2011. Mijn doel was om de Top te maken

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om de beginner te helpen en om u te laten zien wat je doen en om ook om u te helpen te verbeteren en om de juiste manier om puller te leren leren.

Waarom deze blog

? Deze blog gaat over de beginners en hoe te bouwen trekker met behulp van slechts enkele van de puller technieken die zullen helpen om de kracht en snelheid van uw trekker te verbeteren. Dus dit is om u de beste resultaten voor uw trekker en om u te helpen om uw vaardigheden te verbeteren. Het is ook een manier om advies en tips te krijgen van alle trekker experts en mensen met soortgelijke problemen. Ook is het een manier om u op de hoogte te houden van de nieuwste en meest interessante puller technieken en om ze te delen met jullie! Ik heb hier wat foto's van een aantal van mijn puller video's. Ik zal detachering trekker oefeningen voor beginners in de toekomst ook en je zien dat ik echt genieten van mijn trekker en ik hoop dat je ook.

Ik heb veel ervaring omdat ik stage heb gelopen bij BK in Nederland en ik werk aan mijn MSc in Biostatistiek in BK. Ik heb ook twee jaar gepromoveerd op dit onderwerp, en ik doe mijn proefschrift over dit onderwerp. Ik was geïnteresseerd in dit onderwerp toen ik ontdekte dat de trekker is een veel voorkomende aandoening voor patiënten. Voor een lange tijd kon ik geen informatie krijgen over de exacte prevalentie van puller syndroom. Dit motiveerde me om mijn eigen blog over puller syndroom te starten. Nu ben ik niet zo zeker over dit onderwerp, maar ik geloof dat ik genoeg kennis en ervaring over dit onderwerp om deze blog te schrijven en schrijf dit proefschrift.

Mijn interesse in het onderwerp kwam op de voorgrond toen ik op zoek was naar informatie over het puller syndroom bij mijn huisarts. Het blijkt dat hij meerdere patiënten met de aandoening had gezien.

Mijn Ebook, dat "Timmerman – Pullers" heet, is nu beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Portugees, Italiaans, Russisch en Spaans. Ik hoop om het uit te breiden in andere talen snel.

Ik heb al gedaan trekkers en alle nodige tests voor alle mogelijke trekker combinaties en hebben geschreven alle nodige beschrijvingen. Dit was pas mijn eerste poging om Puller te gebruiken. Als ik zeg "Puller" bedoel ik: de hoofdtrekker van de auto (niet de stuurwieltrekker), de voor- en achterrem, de gastank, de kofferbak van de auto, het dakdrager en het onderstel. Zoals ik al eerder zei, heb ik geprobeerd verschillende voertuigen en verschillende mensen en had ook een aantal problemen op sommige auto's. Al met al is het een zeer positieve ervaring geweest. Wat moet ik leren en hoe kan ik aan de slag? Ik ga je niet leren hoe je Puller alleen moet gebruiken.